Klaas Dijkhoff logo

... Wie is dat ook alweer?

Klaas Dijkhoff

Wie is dat ook alweer?

Klaas Dijkhoff ken je vermoedelijk uit de tijd dat hij politicus was. Die van de VVD, met die baard, die altijd vrij droog uit de hoek kon komen. Als je hem kon verstaan tenminste, met dat Brabants accent.

Klaas Dijkhoff (foto credits Eddie Mol)

Wat doet-ie nu?

Vandaag de dag is Klaas ondernemer en houdt hij zich in zijn bedrijf SUE & The Alchemists bezig met gedragsbeïnvloeding. Niet zo gek, voor iemand die in de vele succesvolle campagnes voor de VVD heeft geleerd hoe je mensen denken, hoe zij hun keuzes maken en hoe je kiezers dus aan je kunt binden. Want wat je product ook is en wie je klanten ook zijn, de mechanismen op basis waarvan mensen de keuze maken om wel of niet met je in zee te gaan, veranderen niet.

Klaas Dijkhoff (foto credits Eddie Mol)

Wat heeft-ie nou weer te melden?

Heb je Klaas gemist op tv 🥺 of wil je een voorbeeld zien van zijn motivational speeches 📢?

Klik hier of hier óf hier voor een paar van zijn optredens in tv programma’s en op de radio. 

Beluister de podcasts van SUE & The Alchemists via Soundcloud of Apple Podcasts. Het kan ook via Spotify en Google Podcasts.

Hoe kan ik 'm bereiken?

Tsja. Je kunt proberen de selectie van PSV te halen. Vrijwilliger worden bij de VVD Breda. Of hem uitdagen voor een nieuwe ronde Slimste Mens.

Maar als je Klaas wilt uitnodigen voor een programma of als spreker, is het meest eenvoudige om een mailtje te sturen aan agent@dijkhoffice.nl.

Tenzij je meer wilt weten over zijn bedrijf, mail dan naar Klaas voor het maken van een afspraak!